قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

ادعای ضد ایرانی مقامات صهیونیستی

وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی مدعی شد که شب گذشته حمله‌ای هوایی به سوریه انجام شده که باعث شده است تا آن‌چه اهداف نظامی ایرانی در بیرون شهر حلب خوانده شده آسیب ببیند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۰۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 28
کد خبر: ۷۴۰۲

به گزارش راهبرد معاصر ، به نقل از تایمز آو اسرائیل، اسرائیل کاتص، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با رادیو اسرائیل درباره حملات یاد شده مدعی شد: " تا جایی که ایران می‌داند، این اسرائیل است" که یک انبار تسلیحاتی را مورد هدف قرار داد و به آن حمله کرد؛ اجرای این عملیات "چالش برانگیز" بود.

 

کاتص در ادامه گفت: به گفته منابع و با استناد به آن‌چه سوری‌ها گفته و واکنش نشان داده‌اند و تا جایی که ایران می‌داند، این اسرائیل است (که عملیات را انجام داده است) ".

 

همچنین یوآو گالانت، وزیر مهاجرت و عضوی از شورای امنیت رژیم صهیونیستی روز پنج‌شنبه در گفت‌وگویی با رسانه کان در این باره گفت: " ما مسئولیت چیزی را بر عهده نمی‌گیریم اما نمی‌توانیم به ایرانی‌ها اجازه دهیم تا خود را برای یک موقعیت جدید در چندین سال پس از این آماده کنند و این اساس عملیات‌های ما است".

 

وی در ادامه اظهارات خود افزود: " ما بارها گفته‌ایم که اجازه نخواهیم داد ایران در سوریه استقرار نظامی داشته باشد و سنگر حزب‌الله دومی بر بلندی‌های جولان شکل گیرد".

 

گالانت در ادامه با ادعای این که ایران از طریق سوریه به حزب‌الله تسلیحات منتقل می‌کند، گفت که این برای رژیم صهیونیستی قابل تحمل نیست و این مسائل در مرکزیت توجه این رژیم قرار دارد.

 

دیده‎بان حقوق بشر سوریه مدعی شده است که بمباران رژیم صهیونیستی به "انبار مهمات متعلق به نیروهای ایرانی و گروه‌های متحد آن اصابت کرده و موجب ایجاد انفجارهایی بزرگ شده است" و تعدادی از افرادی که گفته می‌شود یا از نظامیان ایرانی بوده و یا از نیروهای سوری وفادار به ایران بوده‌اند در حمله ناگهانی کشته شده‌اند.

 

 این ادعا در حالی مطرح می‌شود که مقامات کشورمان همواره تاکید کرده‌اند که تنها به دعوت دولت سوریه و برای مبارزه با افراط‌گرایی و تروریسم در خاک این کشور حضور داشته و حضور نظامی مستقلی در آن‌جا ندارند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار